Vladimir Draghia este castigatorul de la Exatlon, are o familie minunata! El si frumoasa lui sotie, Alice, au impreuna o fetita minunata ce tocmai a implinit un anisor! Cei doi s-au casatorit in aceasta vara, pe plaja. Vladimir este prezentatorul emisiunii “Fan Arena”, unde poate fi urmarit alaturi de Ilinca Vandici.

Frumoasa sa sotie, Alice posteaza foarte des poze cu familia ei, dar si cu activitatile sale zilnice. De micuta sa fetita este extrem de mandra si doreste sa imparta bucuria pe care i-o transmite zi de zi Zora, cu fanii sai. Iar tatal ei are acelasi sentiment legat de fiica lor.

Vladimir Draghia a vorbit despre cat de greu i-a fost pe perioada in care a fost in Republica Dominicana si a fost departe de cele mai importante fete din viata sa. Are foarte putin timp liber, se imparte intre televiziune, afacerile sale si familie. Iar cand ajunge acasa, la micuta Zora, parca totul capata alt sens. Castigatorul de la “Exatlon” este uimit in fiecare zi de fiica sa si pretuieste orice gest pe care il face aceasta.

Acesta a declarat in emisiunea pe care o prezinta: “Zora ma uimeste cu fiecare pas pe care il face in dezvoltarea ei, ma uimeste ca, spre deosebire de oamenii pe care-i am in jurul meu, ea este singura care castiga lupta eterna cu gravitatia, cu anii, cu tot! Tot organismul ei, ea toată infloreste in timp ce noi, toti ceilalti, ne chircim, ne indoim, ne aplecam spre pamant. Cu toate lucrurile astea ma uimeste Zora!”

Cei doi sunt foarte implicati in cresterea micutei si nu au vrut sa apeleze la serviciile unei bone. Nu vor sa rateze nicio secunda din viata fetitei lor: “Este incredibil sa ajungi sa constientizezi etapa asta, sa intelegi ce inseamna nasterea, cresterea unui copil. N-are cum sa nu te emotioneze fiecare pas pe care-l face copilul tau.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here