Se spune ca fiecare zodie este vegheata de cate un inger pazitor. Afla care este cel al zodiei tale!

Berbec – Ingerul curajului, Malahidael – Nativii din zodia Berbec sunt protejati de ingerul Malahidael. Sub protectia sa, nativii vor reusi sa termine toate proiectele pe care le-au inceput cu foarte mult entuziastm. Ingerul curajului va va da putere sa mergeti mereu inainte, increzatori si sa duceti sarcinile la bun sfarsit.

Taur – Ingerul rabdarii, Asmodael – Nativii din zodia Taur primesc darul rabdarii, unul dintre cele mai importante. Rabdarea este cea care de multe ori rezolva si cele mai grele incercari venite din partea vietii. Sub indrumarea ingerului Asmodael, Taurii pot deveni mai preocupati de binele sufletului, decat de dorintele trupesti.

Gemeni – Ingerul gandurilor bune, Ambriel – Nativii din Gemeni primesc de la ingerul Ambriel puterea de a tine departe de ei gandurile si energiile negative. Gasesc solutii in cele mai dificile momente, fara sa raneasca persoanele din jur.

Rac – Ingerul grijii pentru ceilalti, Muriel – Nativii din zodia Rac primesc din partea ingerului Muriel sprijinul emotional de care au nevoie in cele mai dificile situatii. Ingerul le da nativilor darul de a nu mai fi impulsivi, de a nu mai fi egoisti si sa devina mai siguri pe ei. Iar de cate ori au ocazia, acesti nativi te ajuta fara sa stea pe ganduri.

Leul – Ingerul puterii controlate, Verchiel – Nativii din zodia leu invata de la acesta cum sa isi tina puterea sub control. Un om care nu isi cunoaste puterea asupra celorlalti, le poate face rau celor din jur, iar aici intervine ingerul Verchiel, care le da nativilor constienta de sine. Cand au tendinta de a deveni egoisti, ingerul Verchiel ii ajuta sa fie constienti si sa nu mai faca rau prin actiunile lor persoanelor la care tin.

Fecioara – Ingerul virtutii, Hamaliel – nativii din zodia Fecioara au darul virtutii. Importanta acestui dar este faptul ca, fara el, Fecioara are tendinta de a deveni mult prea critica si foarte suspicioasa in relatiile cu persoanele din jurul sau. Ingerul le da putere nativilor de a face fata stresului si de a duce sarcinile la bun sfarsit, chiar daca li se pun piedici.

Balanta – Ingerul dorintelor constructive, Uriel – nativii din zodia Balanta primesc darul echilibrului si al armoniei. Astfel, ajutorul primit de la ingerul Uriel ii ajuta sa isi mentina un echilibru interior si exterior cu ajutorul mijloacelor sociale, artistice si estetice.

Scorpion – Ingerul transformarii, Barbiel – nativii din zodia Scorpion primesc un dar foarte important – cel care poate transforma mania in compasiune. Scorpionii inca de la nastere se afla pe o cale spirituala, iar pe parcursul vietii trebuie sa treaca diferite obstacole.

Sagetator – Ingerul puterii iubirii, Adnachiel – nativii din zosia Sagetator primesc darul care poate inlocui iubirea umana cu cea divina. Sagetatorii sunt cunoscuti pentru faptul ca au ambitii mari, dar si aspiratii spirituale insemnate, iar puterea data de inger va poate ajuta sa va orientati in actiunile de zi cu zi.

Capricorn – Ingerul revelarii divinitatii, Haniel – nativii zodiei Capricorn au puterea de a percepe Divinul in orice actiune umana. Ingerul revelarii divinitatii este cel care ii ajuta pe Capricorni sa treaca de la viata spirituala din ideal la actiune concreta.

Varsator – Ingerul adevarului, Gabriel – nativii din zodia Varsator au puterea de a transmite prin fiecare actiune si fiecare cuvant spus purul adevar. LA prima vedere pot fi considerati egoisti, insa nu este vorba despre asa ceva. Este bucuria cunoasterii adevarului si de a o raspandi printre persoanele din jur.

Pesti – Ingerul credintei, Barakiel – nativii din zodia Pesti au capacitatea de a face diferenta dintre cunoastere si credinta. Este o foarte mare provocare spirituala, dar puterea primita de la ingerul credintei le da capacitatea nativilor de a face fata aceste mari provocari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here