Fiica regretatei Anda Calugareanu are o relatie de patru ani de zile cu Ionut Mardare, iar intre timp au devenit si parinti. Tatal lui Ionut nu a fost niciodata de acord cu relatia dintre cei doi. In momentul in care a aflat ca este insarcinata, i-a dat afara din casa, fara a-l interesa unde vor ajunge.

Intrebata: “Ce vei vota la referendum?”, aceasta a dat un raspuns neasteptat: “Ce ar fi facut si mama mea.”

Referendumul din data de 6 si 7 octombrie face referire la modificarea unui articol din Constitutia Romaniei. Singura intrebare de pe buletinul de vot este: “Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”. Cetateanul are 2 optiuni: da sau nu. “Da” inseamna ca alegi ca in Romania sa se poata infaptui casatorii doar intre un barbat si o femeie, iar “Nu” inseamna ca esti de acord cu casatoriile persoanelor de acelasi sex.

Fiica Andei Calugareanu, mama a unui baietel, a dat un raspuns neasteptat: “Nu am nicio parere, nu merg la vot. Sunt total neutra la chestiile astea… E strict problema fiecaruia ce face cu viata lui…Nu sunt nici pro, nici contra, e treaba lor. In alta ordine de idei, ma deranjeaza ca nu avem autostrazi, drumuri bine asfaltate, centura, pensii si salarii mai mari, taxe, impozite si preturi mai mici, in plus, milioane de romani au plecat peste hotare sa munceasca pentru copiii lor care au ramas aici…

Astea sunt problemele care afecteaza cu adevarat o familie in Romania, nu schimbarea catorva termeni intr-o constitutie care oricum se respecta cand si cand. Cred ca la fel v-ar fi raspuns si mama mea, Anda Calugareanu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here