Deea si Dinu Maxer s-au hotarat sa faca cea de-a doua nunta! Iar cea care s-a ocupat de intregul eveniment a fost Oana Roman, o foarte buna prietena a cuplului! Cei doi au sustinut ca ideea unei nunti de 10 ani i-a venit chiar organizatoarei evenimentului, iar ei au fost foarte entuziasmati la auzul acestei vesti! 

Invitati la o emisiune televizata, cei doi au marturisit ca sunt extrem de incantati si abia asteapta acest eveniment. Sunt foarte emotionati inaintea ceremoniei, mai mult decat la prima lor nunta. Este un alt moment important din viata lor, pe care isi doresc sa il sarbatoreasca pe masura. Prima lor nunta a avut loc pe plaja, unde Deea s-a ocupat de toate detaliile.

Acum, isi doreste foarte mult ca toate elementele sa fie asortate si sa respecte aceeasi tematica: “Restaurantul sa se asorteze cu mine, cu imbracamintea, sa fie totul intr-o tema. Abia astept sa gust din tort. Oana Roman, prietena noastra, se ocupa indeaproape de toata organizarea.”

Dinu Maxer a povestit cum au ajuns sa ia decizia celei de-a doua ceremonii: “Mi-am pierdut verigheta cand ne-am mutat, adica acum un an si ceva. Si am facut o promisiune atunci si i-am spus Deei: „La 10 ani, ne luam alte perechi de verighete, iar ele trebuie sfintite. Si, de la sfintirea verighetelor, gratie Oanei, care a venit cu aceasta idee minunata, s-a ajuns la nunta de 10 ani.”

Deea Maxer si-a ales un model de rochie, iar atunci cand era aproape gata, ea a schimbat modelul. Din fericire, croitoresele au inteles-o si i-au modificat-o exact asa cum si-a imaginat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here