Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai nonconformiste artiste din Romania! Aceasta a surprins publicul inca de la lansarea sa in muzica! A aparut pe scena cu parul vopsit in fel de fel de culori, fuste scurte sau pe patine cu rotile. 

Silvia Dumitrescu isi serbeaza azi aniversarea a 59 de ani chiar azi, 3 octombrie. A fost surprinsa de multitudinea de mesaje primite cu ocazia zilei sale de nastere. A fost dintotdeauna o femeie asumata si cu foarte mare priza la public. Ii place foarte mult sa fie pe scena, iar acest lucru se vede.

A debutat in anul 1985, pe scena Festivalului din Mamaia, castigand premiul intai la sectiunea “interpretare”. De atunci, a ramas in atentia publicului si este prezenta constant in showbiz.

In ultime perioada s-au facut foarte multe speculatii pe baza bolii de care sufera, insa aceasta a vrut sa lamureasca acest aspect! Artista nu sufera de depresie, ci de hashimoto: “Mie mi s-a intamplat sa ma sune din familie multi, speriati. Eu nu am o viata mondena, se inventeaza chestii. Ceva adevar exista acolo, in sensul ca am o boala a tiroidei care se numeste hashimoto. Nu provoaca deces, dar esti tot timpul pe tratament, nu are leac.”

Invitata intr-o emisiune televizata, aceasta a vorbit despre viata ei in momentul actual: “Am toate motivele din lume sa fiu fericita, de depresie nu e vorba. Au existat si momente in care toata generatia noastra au lipsit de peste tot, de la radio. Chiar daca industria muzicala a vrut sa ne dea la o parte, noi tot am existat. Stiu exact ce imi doresc de la viata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here