Personajul “Geta” din “Liceenii” a fost interpretat de Cesonia Postelnicu. Rolul de senzatie pe care l-a facut a clasat-o printre favoritele publicului, iar acum, la aproape 30 de ani, este la fel de frumoasa! Parca nici nu a trecut timpul!

In prezent, actrita originara din Bacau, are 50 de ani si nu a renuntat la marea sa dragoste pentru actorie. S-a nascut la data de 10 martie 1968 si este fiica unui cuplu de actori: Sorin Postelnicu si Rodica Muresan. Este usor de inteles de unde vine aceasta dragoste pentru actorie, dar si de unde a mostenit talentul.

In filmul “Liceeni” a interpretat personajul Geta, iubita lui Ionica. In realitate, lucrurile stateau altfel: Cesonia Postelnicu a avut o relatie cu colegul sau de platou, Stefan Banica Junior. Relatia lor a inceput in anul 1987, departe de ochii curiosilor si nici nu au confirmat-o niciodata. Pentru colegii lor de platou de la vremea respectiva, lucrurile au fost evidente.

Viata sa profesionala este in continua ascensiune. In prezent este angajata a Teatrului National Bucuresti. Interpreteaza roluri in  doua piese de teatru care se joaca, de foarte mult timp, cu casa inchisa: “Cinci femei de tranzitie” si “Idolul si Ion Anaponda”. Pana acum a putut fi vazuta in spectacole precum: “Ondine”, “Badaranii”, “Satana cel Bun si Drept”, “Calatorii cu matusa mea” sau “Egoistul”. Marea sa dragoste este teatrul, iar roluri in filme nu a onorat foarte multe, nefiind prioritatea sa.

Viata ei personala nu a fost atat de roz precum cea profesionala. In anul 1997 s-a casatorit cu Emilian Simion, insa a fost parasita in anul 2005 de catre acesta. Au impreuna un baiat, Matei, in varsta de 16 ani, care a ales sa locuiasca impreuna cu tatal sau.

Acum iti aduci aminte de Geta din “Liceenii”?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here