Pe Andreea Balan o cunoaste toata lumea inca de cand era jumatatea blonda a trupei Andre. Timpul a trecut, iar cele doua componente s-au despartit si au urmat cariere solo. Acum, sunt doua femei extrem de mandre de familiile lor, iar Andreea Balan este si nasa fetitei Andreei Antonescu!

Andreea Balan este acum sotie si mamica. Cantareata este casatorita cu actorul George Burcea si au impreuna o fetita superba. Se considera o femeie fericita si implinita, insa mereu a simtit ca ii lipseste cel de-al doilea copil. Aceasta a declarat aproape la fiecare aparitie publica, atunci cand era intrebata despre micuta Ella, ca isi doreste inca un fratior pentru ea.

Din fericire, vestea a venit mai devreme decat se asteptau ei, iar andreea vrea sa se retraga o perioada din activitatea artistica pentru a se dedica familiei sale. Mai ales pentru ca in aceasta perioada are nevoie de mai multa odihna.

Cu aceasta ocazie, cei doi au acceptat sa realizeze o sedinta foto impreuna cu fetita lor pentru prima data. Pana acum, din motive personale, cei doi au refuzat sa ii arate fata micutei Ella.

Cel care a incarcat prima poza pe o retea de socializare a fost George, insotita de urmatorul mesaj:

“Ella Maya ne-a luat la sedinta foto pentru revista @unica_romania . Totodata, familia „jiumbilor” zambareti va anunta ca un nou membru va ateriza in casuta. Tata jiumb va intra in hibernare totala pentru pastrarea energiei si calmarea cearcanelor postnatale.”

Andreea a recunoscut ca statutul de mamica a calmat-o si a schimbat-o foarte mult. Este mult mai permisiva si nu isi imagineaza o zi fara cea mai importanta persoana din viata ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here