Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”. Dupa ce si-a incheiat contractul semnat pentru emisiunea “WowBiz”, producatorii i-au facut o noua propunere, iar bruneta a acceptat pe loc. 

Aceasta are un baietel din relatia pe care a avut-o cu Cristi Mitrea, de care este foarte mandra. Nu rateaza nicio ocazie de a pune poze sau filmulete cu cel mic. Dar la intamplarea de azi nu se astepta. In aceasta dimineata, micutul a refuzat sa mearga la gradinita! Iar motivul a surprins-o pana si pe prezentatoare: ziua unei colege.

Andreea Mantea a intrat in direct si a povestit toata intamplarea. Bruneta a fost nevoita sa il ia pe cel mic cu ea la serviciu: “Am venit cam rau. Foarte aglomerat, ceva urat de dimineata, asa. Fii-miu n-a vrut sa mearga la gradinita, mi-a facut un scandal monstru, ca astazi este ziua unei fetite la gradinita si ca el nu are ce sa caute la ziua ei pentru ca ieri el i-a aratat ei limba si ea l-a tras de deget si l-a zgariat atat de tare incat i-a dat sangele. Si el are o buba foarte mare la deget si pentru ca fata respectiva i-a facut buba la deget el nu are ce sa caute la ziua ei.”

Initial, Andreea nu a vrut sa il ia cu ea, dar nici nu a reusit sa se inteleaga cu cel mic si sa mearga, intr-un final, la gradinita. Asa ca, l-a urcat in masina si au plecat spre platoul de filmare. Timp in care i-a dat mari batai de cap brunetei: “Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar este exact ca mine. <Of, ce aglomerat e>, <Of, dar de ce bate soarele asa tare?>, <Of, dar oamenii aia unde se duc?>, <Of, dar cat mai avem?>. Dadeam muzica mai tare, degeaba, n-a tacut o clipa, dar acum am scapat de el, sunt aici, alaturi de dumneavoastra, ce ma bucur!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here