Au plecat 20 de concurenti in Rupublica Dominicana, iar acum numarul lor a inceput sa scada pe drumul spre marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Anul acesta concurentul nu va mai fi ales prin votul publicul, ci exclusiv pe baza probelor sportive. Iar asta nu este singura schimbare a show-ului care a cucerit milioane de telespectatori!

Producatorii au venit cu o noua schimbare: Cele doua echipe vor avea antrenori! Au fost alesi doi dintre concurentii din sezonul trecut, care au fost extrem de implicati in echipele lor si au incercat sa le tina unite. Mai mult, le-au insuflat continuu spiritul de invingatori! Se doreste acelasi lucru si pentru acest sezon.

Asa ca, au fost propusi Giani Kirita pentru Faimosi si Ionut Sugacevschi pentru Razboinici! Cei doi au acceptat pe loc aceasta propunere si deja s-au apucat sa isi faca bagajele.

Rolul lor va fi foarte important in aceasta competitie! Trebuie sa ii motiveze continuu pe concurenti. Deja s-au apucat sa isi transmita mesaje!

Giani Kirita abia asteapta sa se alature echipei Faimosilor:

“Este o provocare uriasa pentru mine pentru ca acum ma duc acolo in alta postura, aceea de antrenor. As vrea ca Faimosii sa aiba incredere in mine. Nu au de ce sa se teama ca ajung printre ei. Dar, cu siguranta, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de invingator, pe care vreau sa le-o insuflu Faimosilor. Imi doresc sa descopar in echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joaca pentru echipa, nu pentru ei insisi. Iar mesajul meu pentru Ionut este <sa se uite la noi si sa invete in continuare de la noi>.”

Nici Ionut nu se lasa mai prejos si ii transmite dinamovistului un mesaj:

“E un vis devenit realitate pentru mine sa ma intorc in Republica Dominicana, la <Exatlon>. Vreau sa dovedesc tuturor de ce sunt in stare! Cred ca ma vor primi foarte bine, dar nu stiu cat de bine voi fi vazut in realitate de Razboinici… Probabil ca unii ma vor vorbi pe la spate. Nu ma deranjeaza acest lucru pentru ca sunt o persoana ambitioasa, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranta, Faimosii vor avea de ce sa se teama. Sunt sigur ca eu si Giani ne vom <aprinde> din nou. Giani, tine-te bine tura asta!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here