Dorian Popa este un artist foarte indragit in Romania! La concertele sale vin mii de fani pentru a se bucura de muzica lui, iar pe conturile sale personale pe retelele de socializare, acesta are sute de mii de urmaritori din toata tara!

A acceptat provocarea venita din parte producatorilor concursului “Ultimul Trib” si a plecat, alaturi de colegii sai, in Madagascar! A suferit o accidentare foarte grava la genunchi, iar acesta a fost nevoit sa se intoarca de urgenta in Romania. A apelat la asistenta medicala pe toata durata zborului, de aproximativ 20 de ore, iar acesta a facut haz de necaz. Este cunoscut drept un om extrem de pozitiv si care mereu incearca sa vada lucruri bune in orice situatie, chiar si in cele tragice.

El si iubita sa isi doresc foarte mult un copil, insa momentan nu poate deveni tata si a dezvaluit motivele:

“Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis ca aceasta casa va dezvolta relatia noastra cu siguranta. Imi este frica de ideea de copilas nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al implinirii relatiei noastre…am avut niste pieteni care au avut probleme cu copilasii la nastere. Ma sperie atat de tare ideea asta, chiar si dupa nastere. Cred ca este o chestie de lasitate intr-un fel…

Inca imi e frica. Nu imi dau seama. Eu facand sport, iau niste suplimente nutritive, niste chestii care cu siguranta ma fac sa nu fiu clar in acest moment apt sa dau viata unui bebelus. Si daca vreau sa fac asta trebuie clar sa urmez niste pasi de curatare, nu trebuie sa te joci. Cred ca m-as cauta si sub unghia mica de la picior.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here