Regina Elisabeta a II-a va incalca anul acesta, din nou, traditia de dragul lui Meghan! Anul trecut Suverana i-a permis lui Meghan sa ia parte la traditionala petrecere de Craciun, care are loc an de an la conacul din Norfolk. Conform propriilor reguli, Ducesa de Sussex nu avea voie sa participe la acest eveniment pentru ca inca nu era casatorita cu Printul Harry.

Anul acesta, Regina Elisabeta a invitat-o pe mama lui Meghan sa li se alature la conacul din Norkfolk. Gestul suveranei este unul fara precent, pentru ca familia lui Kate nu a fost niciodata gazduita la acest eveniment. Expertii sunt de parere ca exista un motiv foarte bine intemeiat pentru care regina a facut aceasta invitatie.

Doria Ragland, in varsta de 62 de ani, va petrece Craciunul alaturi de fiica sa, privilegiu rezervat pana in momentul de fata doar membrilor familiei regale. Specialistii argumenteaza decizia Reginei in semn de respect si apreciere fata de sotia nepotului sau, care este si insarcinata. Surse din apropierea Casei Regale au dezvaluit pentru presa britanica ca regina a fost impresionata de Doria la nunta regala din luna mai a acestui an.

O alta posibilitate luata in considerare este faptul ca, spre deosebire de Kate, nu are alti membrii ai familiei in Marea Britanie. Doria a fost primita si la prima receptie gazduita de fiica sa in calitate de membra a familiei regale. Este singura persoana din familia sa cu care mai tine legatura, iar regina va tine cont de acest aspect. Incearca sa o ajute pe Meghan sa treaca mai usor peste scandalul din presa provocat de tatal ei, care a tinut mult timp prima pagina a ziarelor.

Toti participantii la aceasta sarbatoare gazduita de Regina Elisabeta trebuie sa respecte un protocol bine stabilit. Invitatii trebuie sa soseasca intr-o anumita ordine la palat, nu au dreptul sa mearga la culcare inaintea reginei, iar in ziua de Craciun acestia trebuie sa isi pregateasca cel putin trei tinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here