Gigi Becali este cunoscut pentru faptul ca ajuta de cate ori are ocazia oamenii fara posibilitati financiare. Nu sta prea mult pe ganduri cand vede un caz social si ii ajuta in masura posibilitatilor. Cererea vasluianului l-a scos din sarite pe latifundiarul din Pipera, care nu s-ar fi gandit niciodata ca o sa i se ceara asa ceva.

Intamplarea a avut loc intr-un sat din judetul Vaslui, dezvaluie ziarul oficial, Monitorul de Vaslui. Viorel Garoafa este un barbat amarat din comuna Solesti. Acesta traia intr-o cocioaba improvizata alaturi de nevasta si mai multi copii. Satenii sustin ca barbatul si-a vandut casa pentru bautura, in contradictie cu varianta “oficiala” a lui Viorel Garoafa. El sustine ca socrul sau a insatrainat imobilul pentru ca actele erau pe numele sau.

Gigi Becali a vizitat aceasta comuna, iar cazul lor l-a impresionat foarte mult, asa ca a luat decizia pe moment de a-i ajuta sa aiba un acoperis deasupra capului. Insa replica vasluianului l-a facut pe Gigi Becali sa isi retraga cele spuse si sa faca imediat cale intoarsa. Viorel Garoafa l-a intrebat: “Da’ pana la casa, nu dai mata o sticla de vin?”

PRoblemele pe care le are barbatul cu alcoolul sunt cunoscute de toti satenii si este blamat pentru faptul ca nu are grija de copiii sai. S-au accidentat de multe ori sau au furat din gospodarii, iar pe vasluian pare ca nici nu l-a interesat. Dar nici nu vrea sa lase copiii in grija autoritatilor:

“Noi suntem saraci, dar eu tin la copiii mei. Au venit de pe la Protectia Copilului, dar eu nu-mi dau copiii. Am eu grija de ei, au haine, au mancare, chiar daca nu avem o casa cum trebuie. De baut, beau asa… de pleasca, de pe la altii. Pe copii mai bine ii pierd decat sa-i dau la altii sa-i creasca. Eu le dau tot ce trebuie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here