Putina lume stie ca fostul sot al indragitei cantarete Ileana Ciuculete a mai fost casatorit si are o fata. Casnicia sa s-a destramat in momentul in care a intalnit-o pe artista. Claudia, fiica lui Cornel Gales, avea doar 4 ani in acel moment.

In anul 2007 fiica lui Cornel Gales l-a dat in judecata pentru neplata pensiei alimentare. Atunci deja era in primul an de facultate si a vrut sa ii dea o lectie tatalui sau. Vestea a ajuns in presa, iar la momentul respectiv s-a generat un adevarat scandal. Nu se astepta nimeni ca Cornel Gales sa aiba o astfel de atitudine fata de fiica sa. Daca relatia cu fosta sotie nu o poate contesta nimeni, pentru ca nu a trait nimeni cu ei in casa, dar fara de fiica sa atutudinea nu a fost una de parinte grijuliu si iubitor:

“Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc saraca, fiindca are doua apartamente in Bucuresti si o casa de vacanta la Buzau, vor doar sa ma sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Multi, putini, cat au fost, eu i-am platit fetei banii, asa ca nu vreau decat sa ma lase in pace.”

Desi are o fiica, de care nu il mai intereseaza de cand si-a parasit familia, Cornel Gales a facut tot posibilul pentru a se apropia de fii Ilenei Ciuculete. Dar nu a avut succes. Si cu acestia este in proces in momentul de fata, iar averea pe care a lasat-o in urma cantareata este disputata in instanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here