Luni 26 noiembrie, cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu si-a lansat o noua colectie de moda special conceputa pentru perioada sarbatorilor. Un fost concurent “Exatlon” s-a aflat printer modelele sale, admirat de vedetele de la Kanal D, colege cu creatorul de moda.

La mai putin de o luna pana la Craciun, Catalin Botezatu si-a propus sa lanseze o noua colectie special conceputa pentru cei care doresc sa ofere cadouri. Asa s-a nascut “Smart Fashion Gifts  by Catalin Botezatu” prezentarea de modă care a avut loc luni seara, la Kaufland PopUp Restaurant din Pipera, cu modele de top ce au incantat privirile spectatorilor.

Printre modelele masculine s-a aflat şi Catalin Dumitrescu, fost concurent la Exatlon, care a parasit în urma cu câteva saptamani competiţia filmată in Republica Dominicana pentru Kanal D. Acesta a fost admirat pe scena de catre colegii sai.

Din primele randuri, au aclamat modelele prezentate in fashion show, mai mult concentrandu-se pe modele decat pe haine, fermecatoarele Ilinca Vandici si Raluca Badulescu, colegele lui Catalin Botezatu de la “Bravo ai Stil”. Cele doua vedete s-au distrat de minune, lucru care a putut fii observant si in zecile de fotografii pe care ele le-au facut.

Printre invitati i-am putut zari si pe Irinel Columbeanu insotit de tanara sa iubita, Oana Cojocaru, pe superba Adelina Pestritu, Catalin Cazacu, Chef Catalin Scarlatescu, de la “Chefi la cutite”, de pe Antena 1, cantaretul de muzica populara Mihai Constandache, surorile Oana Roman si Catinca, Maxer si multi altii, care si-au dorit sa vada noua colectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here