Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia, a făcut noi declarații despre noaptea în care și-a ucis cea mai bună prietenă.

Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia, și-a schimbat declarațiile. Tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă într-un hotel din Mangalia a ajuns la Serviciul de Medicină Legală, după ce procurorii au mai cerut și o expertiză medico-legală cu privire la vânătăile pe care tânăra le are pe corp.

Loredana și Alina erau prietene încă din copilărie, iar cele două au luat decizia să lucreze împreună pe timpul verii. În ultima perioada, relația lor a devenit mult mai tumultuoasă și au cerut chiar să nu mai stea împreună în aceeași cameră.

„Lucrăm 7 zile pe săptămână, 9 ore pe zi, iar în contract scris 8 ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Cu Elena mă cunoșteam de mult, întrucât eram colege de clasa din clasa întâi.

Menționez că aveam cu Elena o relație ceva mai din diferite motive inclusiv legate de serviciu și ne-am mai certat, motiv pentru care am cerut pe parcurs șefilor să ne schimbe camerele și să stăm separat”, a povestit autoarea crimei din Mangalia.

Cum și-a schimbat Loredana declarațiile: „Eu nu am vrut să o omor”

Într-o primă fază, înainte de a recunoaște fapta, Loredana le-a spus autorităților că a căzut pe scări, iar apoi că a fost lovită de Alina în încăierare.
Ea a menționat faptul că nu a vrut să o ucidă pe prietena ei, însă s-a pierdut cu firea și a înjunghiat-o în gât cu un cuțit.

„În seară zilei de 05.08.2023, am mai avut niște discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei.

Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft și inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea întinsă în pat cu ochii închiși și față către perete. Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă.

După ce am înjunghiat-o Elenei li curgea sânge din gură și din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat timp în care m-a zgâriat pe mâna și pe gât și chiar și pe spate”, a mai adăugat Loredana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here