Fratele Alinei, victima crimei de la Mangalia, încearcă să afle ce s-a întâmplat cu sora lui. De asemenea, acesta dorește să ceară explicații patronului hotelului la care lucrau cele două fete.

Familia Alinei vrea să afle și ce s-a întâmplat cu cardul ei, care ar fi fost utilizat de către atacatoare.

Ce mărturisiri a făcut fratele Alinei

Fratele victimei a făcut dezvăluiri despre cum se purta Loredana cu de sora sa. Aceasta ar fi obligat-o pe Alina să mintă în legătură cu faptele pe care le făcea.

Potrivit stirilekanald.ro, Ionuț Ciobanu a arătat mesajele în care Alina se confesa cu privire la ceea ce îi făcea Loredana și cum încerca s-o șantajeze.

,,În primul rând patronul are de dat niște explicații la asta. De ce a pus-o, chiar a obligat-o cred pe Alina să-i scrie ea demisia Loredanei, mai ales că nu ea a angajat-o. Dacă Alina a cerut în mai multe rânduri să fie mutată în altă cameră de ce nu a fost luată în considerare? Alina a declarat asta mătușii cu ceva timp înainte de întâmplarea faptei.

Iar patronul, bineînțeles pentru că întreținea relații sexuale cu Loredana nu a luat-o în considerare pe Alina, ba chiar i-a zis flegmatic să-și vadă de treabă”, a relevat fratele Alinei, pentru stirilekanald.ro

Fratele victimei dezvăluie faptul că Loredana se comporta urât cu sora lui încă de când a început munca, deoarece era începătoare și nu cunoștea foarte bine atribuțiile de cameristă, motiv pentru care agresoarea se credea superioară Alinei.

De asemenea, pornirile agresive ale Loredanei s-ar fi tras și din consumul de alcool și substanțe interzise, conform spuselor lui Ionuț.
,,Acum suntem focusați pe cazul Alinei, pe faptul că dorim să se facă dreptate. Legat de Loredana, încă de când a chemat-o pe Alina la muncă se comporta foarte necuviincios cu ea. Alina fiind începătoare în domeniu, nu știa bine ce are de făcut, iar când o întreba pe Loredana țipa la ea sarcastic.

Fiindcă Loredana se cupla cu mai mulți, inclusiv cu patronii hotelului, era foarte încrezătoare pe ea, din acest motiv se considera și superioară Alinei. A spus sora mătușii că mai consuma și alcool. Din auzite știm faptul că mai fuma și altceva”, a mai declarat Ionuț Ciobanu.

Ce umilințe trebuia să îndure fata

Fratele Alinei adaugă faptul că atacatoarea s-ar fi comportat necuviincios cu sora lui și înainte să plece la muncă, pe litoral, situația degenerând din ce în ce mai mult. Conform declarațiilor acestuia, Loredana, care avea, mai mult, relații pasagere, ar fi devenit geloasă pe relația serioasă a Alinei cu iubitul ei.

,,În decursul timpului în care au lucrat împreună, când se întorcea Loredana târziu în cameră trântea ușa, făcea gălăgie, arunca cu lucrurile prin cameră, ba chiar venea și cu un băiat în cameră să se culce. În cazul acesta, Alina era obligată să părăsească camera, neavând cum să-și apere intimitatea.

Loredana era invidioasă pe relația Alinei cu iubitul ei, căci era stabilă. O îndemna pe sora mea să se culce și ea cu patronii. Îi făcea apropouri ”Hai(…) ești sfântă? Ești cinstită?”. Pentru faptul că Alina o refuza, ba chiar o mustra și pe ea că nu este bine ce face, în ultima vreme și-a întărit și mai tare invidia și mânia pe ea. Alina era obligată și să-l mintă pe iubitul Loredanei legat de ceea ce făcea ea”, a povestit fratele Alinei.

Sătulă de umilințele la care era supusă de prietena ei, Alina ar fi decis că e mai bine să se întoarcă acasă, la Vaslui, așa că, înainte de crimă, ea avea bagajele pregătite pentru a pleca de pe litoral.

,,Alina urma să vină acasă, avea bagajul făcut iar dimineața se punea la tren, iar Loredana fiind conștientă că Alina va pleca nu și-a mai putut amâna furia și invidia. A avut și cuțitul pregătit în cameră și a trecut la oribila faptă fără un strop de milă și de regret. Ea nu regretă fapta, regretă faptul că va fi închisă. Familia Loredanei știe numai cum a fost crima, dar nu și comportamentul criminalei”, a explicat Ionuț Ciobanu.

În aceste momente, familia tinerei ucise fără milă dorește să afle ce s-a întâmplat cu cardul ei, după cumplita crimă.

”Știm doar că a fost folosit o dată de Loredana, retrăgându-i suma de 2000 de lei, chiar în timpul în care a comis crima și încerca să scape de corp”, a spus fratele Alinei.

Loredana Atănăsoaie se află în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Aceatsa este acuzată de omor, ceea ce a şi recunoscut în faţa procurorilor. Agresoarea a fost supusă expertizei psihiatrice, iar săptămâna viitoare va fi gata raportul medicilor legiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here