Bianca Rus si Antonio au avut parte de o nunta ca in povesti in luna octombrie a acestui an. Toata lumea a trait cu impresia ca relatia lor este perfecta. Insa tensiunile dintre familiile celor doi si discutiile in contradictoriu au dus la despartire!

Fanii cantaretei erau foarte fericiti pentru ca aceasta isi gasise fericirea in bratele lui Antonio si parea ca nimic nu o sa-i desparta! Certurile dintre cei doi au inceput inca de la cununia civila, insa Antonio nu le-a luat in seama si a facut si cununia religioasa pana la urma. Iar dupa ce s-au intors din luna de miere din Dubai, certurile dintre ei au fost tot mai des. Din acest motiv, barbatul a hotarat sa plece de acasa.

Antonio s-a enervat atunci cand a fost acuzat ca i-a furat banii si aurul Biancai, astfel ca a spus adevaratul motiv al despartirii: “Nu am cum sa stau in familia aia, din punct de vedere psihic. Dupa ce am venit din Dubai, fratele ei m-a strans de gat, in timp ce eu si Bianca aveam o discutie in contradictoriu. Dupa casatorie, ea ma punea sa-i schimb mobila de bucatarie. Trageam doar eu, ea doar imi toca banii. Eram bun doar sa investesc in casa ei. Dupa ce am plecat, nu m-a mai cautat. Nu i-am luat bani sau bijuterii, dimpotriva, Bianca mi-a luat si banii mei, nu stiu unde sunt nici acum. Nu ne vom impaca, divortul continua.”

La polul opus, cantareata a fost mult mai retinuta in declaratii: “Asta este viata, cu bune si cu rele, nu se termina aici! Eu sunt bine si sper sa trec cat mai rapid peste probleme. Am concerte, sunt invitata peste tot, ce mai…incerc sa merg inainte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here