Meghan Markle si Printul Harry au avut parte de o nunta ca in povesti in luna mai a acestui an. Fericirea lor este completa odata cu vestea ca vor deveni parinti in aceasta primavara. Ducesa de Sussex se pare ca gaseste de fiecare data o modalitate de a-i iesi planurile asa cum isi doreste!

In ultima perioada, tot mai multe stiri au vizat-o in mod direct pe Meghan Markle, vorbindu-se despre stilul ei de a-si impune propriile dorinte. Asistenta sa personala nu a rezistat foarte mult timp in slujba acesteia, dandu-si demisia recent. Inca dinainte de a se casatori cu Printul Harry, aceasta se plangea cu privire la faptul ca nu ii sunt luate in calcul parerile, ducand la o iesire nervoasa a Ducelui de Sussex in fata angajatilor. Chiar si pe Regina Elisabeta a reusit sa o enerveze cu stilul sau, lucruri care nu s-au spus niciodata despre Kate, considerata de suverana un adevarat exemplu.

Se pare ca Ducii de Sussex se vor muta din casa cu doua camere de pe domeniul Palatului Kensington, la insistentele lui Meghan. Surse din interiorul palatului au dezvaluit faptul ca printul Harry a devenit “cam dictatorial”, iar sotia sa “obtine mereu ce vrea”. Motivul oficial anuntat de casa regala este faptul ca in curand vor deveni parinti si este mult mai benefic pentru cel mic sa creasca inconjurat de natura, in propria locuinta de pe domeniul Windsor.

Noua casa a ducilor va fi Frogmore Cottage, insa nu se vor muta singuri. Cea care ii va insoti va fi mama lui Meghan. In varsta de 62 de ani, Dora deja s-a mutat in Anglia, pentru a-i fi aproape fiicei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here