Frumoasa și cunoscuta blonda, Loredana Groza, s-a transformat total. Deși nu ii lipsea frumusetea, acum este și mai superba.

Artista a ajuns la vârsta de 48 de ani și arată cu 10 ani mai tânăra, s-a întreținut bine, a avut grija de corpul și de sănătatea ei.

Un fan a scris la una dintre pozele ei: “O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”. Oare are dreptate? Aici părerile sunt împărțite, te poți accepta așa cum ești sau poți face ceva sa schimbi felul in care arați.

Artista, a fost mereu in pas cu moda și a urmărit tendințele. Aspect ce a dus la multe discuții și a fost analizată mereu, oamenii au păreri diferite, iar ei oricum te critica, indiferent de cum ești. Fără sa țină cont de gura lumii, Loredana a hotărât ca trebuie sa își facă o schimbare.

Loredana Groza, a recurs la operații și-a pus extensii și s-a postat pe rețelele de socializare pentru a vedea toți cât de schimbată este. Însă fotografiile nu seamănă una cu cealălaltă, ele sunt editate, parca este o alta persoana.

Tenul nu are nicio imperfecțiune, fata este perfect pura și nu mai are nici riduri și nici cearcăne. Pozele au creat haos printre fani, unii sunt foarte incantați de cum arată, iar alții sunt total dezamăgiți. Opiniile sunt împărțite, niciodată nu poți mulțumii toți fanii, dar cel mai important lucru este ca artista sa fie mulțumită de ea însăși, sa ii placa ce și-a făcut și sa se simtă bine in pielea ei.

Iată câteva comentarii ale fanilor:

“Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă”

“Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”

“Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here