Victor Slav a confirmat recent faptul ca el si Raluca Silea, o bruneta focoasa de care se pare ca este indragostit, formeaza un cuplu. Desi cei doi se afla la inceput de relatie, ei si-au petrecut sarbatorile de iarna impreuna si au continuat cu o vacanta in doi la Budapesta. Daca despre Victor se stie clar ca este angajat in multe proiecte tv la kanal D plus cateva contracte de imagine, despre noua sa iubita se cunosc mai putine lucruri, dar un lucru este cert, nici ea nu sta rau din punct de vedere financiar.

Raluca Silea, moldoveanca de origine, cu dimensiuni fizice ce o recomanda pentru un job pe podium, bruneta se ocupa de treburi administrative. Ea lucreaza la o celebra casa de productie, unde se ocupa de artistii in voga ai momentului, carora le umple agenda de evenimente si mai are in grija promovarea unui magazin online de haine dedicat atat femeilor cat si barbatilor. In trecut, vedeta, absolventa a Facultatii de Stiingte politice a lucrat la o companie cunoscuta care comercializeaza produse din tutun.

Victor si raluca s-au cunoscut vara trecuta, perioada in care bruneta se afla intr-o alta relatie amoroasa. Pana sa se intalneasca, cei doi au vorbit pe retelele de socializare, unde se pare ca prezentatorul tv ar fi facut primul pas.

“Victor a vazut-o pe instagram, i-a dat like la o fotografie si de aici a inceput totul. Au vorbit iar dupa doar cateva zile s-au intalnit. Raluca i-a placut foarte mult din prima. Ea avea alta relatie la vremea respectiva, dar a renuntat de dragul lui Victor. Intre timp lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursa din anturajul Ralucai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here