Anul trecut s-a tot speculat ca Smiley si Gina Pistol ar avea o relatie si ca ar forma un cuplu. Nici anul acesta nu vor scapa de atentia lumii, mai ales ca ar fi fost impreuna in vacanta, imaginile postate de cei doi vorbind de la sine. In plus, cei doi joaca in acelasi film, Oh, Ramona, care va avea premiera de Ziua indragostitilor.

Desi nu au recunoscut inca, cei mai in voga indragostiti ai momentului, Gina Pistol si Smiley sunt tot mai mult impreuna. Desi rivali la Tv, lucrand pentru posturi diferite, cei doi colaboreaza pe toate fronturile. Ea il insoteste la concerte, emisiuni si au fost colegi de filmare pentru pelicula Oh, Ramona, unde au primit roluri secundare, iar acum au umplut retelele sociale cu fotografii superbe din Thailanda.

Este adevarat ca nu se afiseaza in nicio poza impreuna, insa coincidenta este prea mare sa fi plecat separat in vacanta in acelasi loc si acelasi timp.

“Am fost intr-o vacanta doua saptamani, prima mea vacanta dupa un an de munca. Am ales si acum sa merg intr-un loc cald, in Thailanda”, a declarat Smiley. Iata ce spune el despre filmul in care joaca alaturi de Gina. : “Eu am colaborat pe partea de muzica, toata muzica din film este facuta de HaHaHa Production. Am fost preot in „Nasa”, pepenar in „Selfie”, adica vindeam pepeni, dansator si cantaret in „Un film Simplu” si in serialul „Cu un pas inainte”, dar politist niciodata intr-un film. Scena pe care am filmat-o eu are nuditate in ea. Trebuie sa vedeti la cinema despre ce e vorba”, ne-a povestit Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here