Andreea Mantea s-a intors in Romania pentru cateva zile pentru a-si rezolva o problema de sanatate, dar si-a facut timp si pentru familie si prieteni. Si nu numai. Se pare ca si fostul sau sot iubit a fost inclus in planurile sale de cateva zile din tara.

Andreea Mantea si-a dorit o emisiune de tip matrimonial in care sa simta ca isi aduce aportul, dar si sa ii ajute pe concurenti sa isi gaseasca marea dragoste. Iar rugaciunile sale au fost auzite. Producatorii de la postul de televiziune Kanal D i-au facut o propunere exact cum isi dorea.

Singurul lucru care i-a cauzat probleme a fost faptul ca a fost nevoita sa se mute din tara in Turcia pentru o perioada de sase luni. Cum era de asteptat, bruneta a plecat insotita de David si de bon acestuia, ea avand un program foarte incarcat si nu putea sa aiba grija singura de el.

La inceput i-a fost foarte greu, pentru ca cel mic nu stie limba turca si ii era greu sa isi faca prieteni, cu atat mai greu i-a fost sa se acomodeze. Acum, lucrurile stau altfel. David merge cu placere la gradinita, iar Andreea este mult mai linistita cand il vede pe cel mic fericit.

A fost nevoita sa se intoarca in tara din cauza unor probleme de sanatate, dar si-a facut timp pentru a se vedea si cu fostul sau iubit, tatal baietelului ei. Cei trei au petrecut cateva ore la un restaurant, timp in care s-au simtit foarte bine.

Andreea si Cristi sunt un exemplu de urmat pentru parintii care se despart, cei doi au renuntat la orgoliile proprii si au vazut binele baietelului lor mai presus de orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here