Apartamentele mici in zonele aglomerate ale orasului au inceput sa ii faca pe multi sa se mute la casa, cat mai departe de centrul orasului! Multi romani au ales sa isi construiasca casa de la 0, iar daca si tu iti doresti acest lucru, atunci acest articol te va ajuta sa intelegi mai bine care sunt costurile la care se va ridica proiectul tau!

„Suprafața terenului ar trebui să fie de cel puțin două ori mai mare decât amprenta la sol a casei și ideal, ar fi bine să vă consultați și cu arhitectul în procesul de selecție a parcelei. Dacă proprietarul terenului nu are, solicitați un certificat de urbanism. Acesta indică valoarea maximă a procentului de ocupare a terenului (POT) și a coeficientului de utilizare a terenului (CUT), precum și regimul de înălțime a constucției”

Cum preturile in oras sunt destul de piperate, cei mai multi romani aleg sa-si cumpere terenuri in satele din apropierea orasului, unde preturile sunt considerabil mai mici

Proiectarea este un element costisitor atunci cand vine vorba despre constructia unei case de la 0!

„Clienții pot opta pentru un plan deja pre-stabilit ce poate fi personalizat, sau un plan 100% personalizat în funcție de nevoile de locuire, preferințe stilistice, dimensiunea și orientarea terenului”, mai spun experții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here