Mariana, concurenta de la show-ul “Exatlon”, a iesit mereu in evidenta prin faptul ca a fost mereu o fata bataioasa si mereu a luptat pentru ceea ce si-a dorit. Aceasta nu a avut o viata deloc usoara, fiind nevoita sa se angajeze menajera, desi marea sa pasiune a fost si este sportul. A declarat in nenumarate randuri ca nu va renunta niciodata la pasiunea sa si ca va face tot ce este posibil pentru a se intretine, oricat de greu i-ar fi. Cea mai mare fericire a sa este cand reprezinta Romania la competitiile internationale! O femeie foarte ambitioasa, care vrea sa demonstreze ca se poate face performanta si la 46 de ani, daca iti doresti cu adevarat.
Dupa eliminarea de la “Exatlon”, Mariana s-a intors in Romania si s-a inscris din nou la maratoane inafara tarii, unde reprezinta tara cu mare mandrie. Faptul ca nu avea un job foarte bine platit, i-a dat mereu batai de cap. Salariul ei de menajera nu ii ajungea pentru a-si putea finanta toate deplasarile, iar in lipsa unui sponsor, aceasta a fost ajutata de prieteni, iar de curand de Gigi Becali, care i-a platit chiria pentru un an.
S-a antrenat foarte mult in ultimul timp, iar acum si-a vazut visul implinit – s-a angajat ca intrustor de fitness. Aceasta traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei, dar nu i-a uitat pe cei care au ajutat-o atunci cand a avut nevoie. Din acest motiv, Mariana nu poate renunta la colaborarea cu firma de curatenie, mai ales ca este foarte atasata de clientele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here