Un val de temperaturi sub 0 grade si ninsori isi va face simta prezenta asupra intregului teritoriu al Romaniei! Conform avertizarilor emise de meteorologi, vremea va fi geroasa in urmatoarele zile, inclusiv in acest sfarsit de saptamana. 

Conform prognozelor publicate de catre Administratia Nationala de Meteorologie, in perioada 03 – 13 ianuarie, temperaturile vor fi intr-o continua scadere atat cele diurne, cat si cele nocturne, iar precipitatiile inregistrate vor fi mixte.

In Bucuresti temperaturile se vor inregistra in jurul celor normale pentru aceasta perioada a anului, chiar daca sunt mai scazute de perioada anterioara. Cerul se mentine innorat, iar in cursul noptii se vor putea inregistra precipitatii sub forma de ninsoare, slabe cantitativ. Vantul va sufla slab spre moderat, cu intensificari in rafala spre sfarsitul intervalului. Temperatura maxima la amiaza va ajunge la maxim 4 grade Celsius, iar cea minima, pe parcursul noptii, va ajunge pana la -5 grade Celsius.

Pentru ziua de vineri:

Vremea va continua sa se raceasca, in toate regiunile tarii se vor inregistra temperaturi mult mai scazute decat media normala pentru aceasta perioada a anului, dimineata va fi ger in centru, nord-vest si izolat pe parcursul noptii in dealurile sudice. Cerul va fi variabil, preponderent innorat si se vor semnala ninsori slabe sau fulguieli. Vantul va sufla slab spre moderat, cu intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime se vor inregistra intre -8 si 1 grad Celsius, iar cele minime intre -15 si -3 grade Celsius.

In Bucuresti temperaturile continua sa scada, ziua vom avea temperaturi maxime cuprinse intre 0 si 1 grad Celsius, iar noaptea minime de pana la -7 grade Celsius.

Sambata – Se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare, temperaturile pe timpul zilei incadrandu-se intre -9 si 1 grad Celsius, iar pe timpul noptii intre -10 si -2 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here