Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite si apreciate prezentatoare TV din Romania. Parcursul sau in televiziune a fost unul ascendent, insa cea mai de succes emisiune a sa a fost difuzata de ProTV, “Teo”. Si-a inceput cariera in anul 1994, iar de atunci este prezenta constant pe micile ecrane.

 

Faptul ca este o femeie directa, care iti spune ceea ce gandeste fara a sta foarte mult pe ganduri i-a adus simpatia publicului. In anul 2004 a adoptat pe fetita sa, Maia, iar de atunci se simte o femeie implinita, chiar daca viata ei sentimentala nu a fost mereu una asa cum si-a imaginat.

Dupa multi ani, aceasta pare ca si-a acceptat soarta si spune despre ea ca nu se va mai casatori niciodata pentru ca nu stie ce sa faca intr-o relatie. Acum, priveste cu amuzament in trecut si vorbeste despre prima sa dragoste si prin ce drame a trecut, create tocmai de ea:

“Mamei ii placeau tipii inalti si frumusei… Pana m-am indragostit de unul, marea dragoste a tineretii mele, cel mai frumos baiat din liceu, pe care mama l-a placut atat de mult, incat atunci, si aveam 16 ani, mi-a cumparat prima pereche de pantofi “Guban”, 375 de lei perechea!!! Fireste, ca sa arat bine la intalniri! Baiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am indragostit de el fara speranta, caci omul, la un moment dat, m-a parasit, ca doar la norocul meu…

Am plans in bratele mamei vreo doi ani de durere ca nu mai sunt cu el! Pe urma, am intrat si la facultate, eu tot dupa Catalin al meu plangeam. Mama chiar intrase la idei. Mi-a si zis…”Mai, gata, am inteles, a fost iubire, dar acum mergi la facultate, cunosti pe altcineva”, eu – nimic, ba ii si reprosam…”Tie ti-a trebuit frumosu’, ia frumosu’, fir-ar al naibii sa fie”. Ce mai, amintiri din adolescenta! Acum, barbatul este insurat, are copii, iar eu, normal, am avut o alta viata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here