“Insula Iubirii” este un test foarte greu pentru multe cupluri, mai ales in cazul celor care au deja prea multe probleme de rezolvat. Intr-un cadru de poveste, alaturi de oameni pozitivi, care vor doar sa se distreze, frustrarile celor care vin sa isi testeze relatiile incep sa iasa la iveala.

Mirela a venit alaturi de Ionut Gojman, un tanar cu care avea o relatie de aproximativ un an, insa in care nu avea prea mare incredere. Odata cu participarea la aceasta emisiune, bruneta a vazut ca tanarul nu cauta altceva inafara de publicitate, lucru marturisit chiar de el dupa ce consumase cateva pahare si nu mai avea nicio retinere.

Barbatul a fost dispus sa isi sacrifice relatia pe care o avea acasa pentru putina publicitate, iar Mirela si-a redirectionat atentia catre ispita Mirea, un barbat in adevaratul sens al cuvantului. Desi telespectatorii se asteptau ca cei doi sa ramana impreuna si dupa terminarea showlui, parand ca se potrivesc, cei doi nu s-au mai intalnit niciodata:

“Nu ne-am intalnit niciodata de cand ne-am intors de pe insula. Am ramas prieteni, vorbim la telefon, ne dam mesaje, dar nu ne-am vazut niciodata.” Dupa terminarea filmarilr, Mircea a plecat inapoi in Italia, unde locuieste de mai multi ani si isi castiga existena ca fotomodel.

Cand toata lumea spunea ca s-a casatorit cu Ionut in secret, Mirela a vrut sa lamureasca si aceasta problema: “Cand m-am intors eu acasa, dupa sezonul 4, singura, am suferit mult. Dupa ce s-a intors Ionut, dupa sezonul 5, ne-am despartit definitiv. Eu ma vindecasem.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here