Mirela a fost una dintre cele mai urmarite si apreciate concurente pe dura difuzarii emisiunii “Insula Iubirii”. Ea s-a inscris la castig alaturi de iubitul ei, Ionut, insa nu se asteptau sa iasa atat de multe lucruri la iveala despre vietile celor doi. Cea mai mare dezamagire i-a adus partenerul sau de la momentul respectiv, care doar se folosise de ea.

Intr-un moment de slabiciune, aceasta a inceput sa se ataseze de ispita Mircea, insa la ultima confruntare cu Ionut sentimentele au fost mai puternice si a incercat sa faca tot posibilul sa nu se intoarca singura acasa. Destul de tarziu, insa. Ionut deja alesese celebritatea in locul relatiei cu Mirela si a ramas in Thailanda pentru a fi ispita in sezonul 5 al cunoscutei emisiuni.

Intre timp, Mirela s-a intors in tara si a marturisit ca abia atunci cand Ionut a revenit de la filmarile sezonului 5, ei s-au intalnit, au stat de vorba si s-au despartit definitiv.

Cand multi credeau ca ea deja are o relatie solida cu ispita Mircea, bruneta a specificat ca nu este vorba despre barbatul stabilit in Italia, ci despre o alta persoana: “Este perfect, este barbatul care ma atrage, e tot ce imi doresc. Stiti ca nu conteaza asta, cu muschi, ca are barba sau e brunet. Soarta ne-a adus impreuna, a fost un moment prielnic sa ne aduca impreuna.”

Este vorba despre Florin Tecar, un afacerist din Dej, care detine impreuna cu fratele sau 13 firme si o avere de 125 de milioane de euro. Diferenta de varsta nu este una iesita din comun, desi au existat multe voci care au comentat pe baza acestui subiect: barbatul are 42 de ani, iar Mirela 35 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here