Conflictul sfarsitului de an a avut loc intre Syda, fostul ginere al lui Traian Basescu, si Gigi Becali. Cei doi s-au intalnit la un hotel de lux din Poiana Brasov, unde ambii au decis sa isi petreaca sarbatorile de iarna. Intalnirea lor a fost una cu scantei din cauza unei glume facute de milionar.

Altercatia dintre omul de afaceri si fostul ginere al lui Traian Basescu a avut loc cu 2 zile inainte de Revelion, avand destui martori la incident. Se pare ca atunci cand Gigi Becali plecase sa mai faca rost de inca un scaun pentru masa sa, l-a intalnit pe Syda si a vrut sa faca o gluma, din spusele sale, referitoare la fostul sau socru. Milionarul i-a spus ca daca ar fi dat o lege mult mai devreme, nu ar fi petrecut atat de mult timp departe de familia sa.

Raspunsul lui Syda l-a enervat foarte tare si a inceput sa faca scandal. Reactia fostului ginere al lui Traian Basescu a fost una pasnica, preferand sa plece de la locul incidentului. Povestea a ajuns in presa, iar Gigi Becali l-a acuzat pe Syda ca ar fi vrut sa imprumute 7.000 de euro de la el in urma cu doi ani, insa l-a refuzat.

Contactat telefonic, Syda a dezmintit afirmartiile milionarului: “Eram in holul hotelului, la bar, insotit de o domnisoara cand domnul Becali a venit si a inceput sa mi se adreseze. Copiii mei erau in hol cand domnul Becali a inceput sa imi adreseze afirmatii calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred ca locul lui e la ospiciu.

Acest personaj minte cu o asa usurinta si da niste variante care nu au nicio legatura cu realitatea incat ma lasa cu gura cascata! Se leaga de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care ma depaseste mai mult. Este o chestie personala, o razbunare personala care deja a intrecut orice limita. Nu se pune problema de scandal.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here