ANM anunță că vremea se răcește semnificativ în România.

Prognoza meteo 23 februarie 2023. Vremea în țară

La această oră, cerul prezintă înnorări în estul, sud-estul şi parțial în centrul țării și este mai mult senin în rest, iar vântul suflă slab și moderat. Temperatura aerului la ora 08 avea valori cuprinse între -5 grade la Târgu Lăpuş și 8 grade la Râmnicu Vâlcea.

Astăzi, vremea se va răci în regiunile extracarpatice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată, în timp ce în restul teritoriului acestea se vor menține peste mediile climatologice.

Cerul va fi variabil, mai mult noros în estul, sudul şi parțial în centrul țării; local la munte vor fi precipitații mixte la altitudini sub 1500 m, iar la altitudini mai mari predominant ninsori, pe arii restrânse va ploua în Dobrogea, Muntenia şi Oltenia şi cu totul izolat se vor semnala mai ales ploi în Moldova şi estul Transilvaniei.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte la altitudini de peste 1700 m și în sudul Banatului, unde la rafală se vor atinge viteze de peste 70…80 km/h, dar pe arii restrânse și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, mai scăzute în nordul Moldovei spre 2 grade. Izolat, dimineață, se va semnala ceață.

Prognoza meteo 23 februarie 2023. Vremea în Capitală

Joi dimineață, cerul este mai mult noros, vântul suflă slab și moderat, iar la ora 08 se înregistrau 6 grade la Filaret şi 5 grade la Afumați şi Băneasa.

Astăzi, vremea va fi închisă și se va răci semnificativ, astfel că valorile termice diurne se vor apropia de normele perioadei.

Trecător vor fi condiții de ploaie slabă, iar vântul va sufla în general moderat (rafale de 35…40 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here