Imagini siropoase cu Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Ionuț Brâncoveanu. Fotografiile în sine arată clar că fosta “Zână a Surprizelor” are gânduri pe termen lung cu iubitul consul. Așa că nu ar fi exclus ca, în viitor, cuplul să ajungă în fața altarului.

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, dar acest lucru nu o împiedică să iubească în continuare. După ultima separare, fosta “Zână a Surprizelor” a început o poveste de dragoste cu Adrian Ionuț Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi petrec mare parte din timpul liber împreună, iar zilele trecute, bărbatul i-a făcut partenerei lui toate poftele, finalul fiind, de-a dreptul incendiar.

 

Zilele trecute, fotoreporterii CANCAN.RO i-au întâlnit pe Andreea Marin și Adrian Ionuț Brâncoveanu în mall Băneasa, într-un moment de relaxare. Au ales să ia prânzul într-un restaurant autentic grecesc. Acolo și-au răsfățat papilele gustative cu preparate premiate și arome speciale. În local, fosta “Zână a Surprizelor” și iubitul consul au petrecut câteva zeci de minute. Bărbatul a fost cel responsabil cu achitarea notei de plată.

Andreea Marin, la masă alături de iubitul ei (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Fosta “Zână a Surprizelor”, din nou mireasă?!

Ulterior, Andreea Marin și Adrian Ionuț Brâncoveanu s-au plimbat prin mall. Cu zâmbetul pe buze, au colindat mai multe magazine. Cei doi s-au ținut de mână, semn clar că flacăra iubirii între ei arde în continuare. Nu ar fi exclus ca, în viitor, prezentatoarea TV să ajungă în fața altarului pentru a patra oară! Cert este că le stă bine împreună și se comportă, deja, ca un cuplu căsătorit, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreea Marin și iubitul consul, gesturi tandre la mall (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Andreea Marin, despre relația cu Ionuț Brâncoveanu: “A meritat așteptarea!”

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu au făcut sacrificii pentru a-și menține relația. Timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei stă mai mult în România. Iar lucrurile între ei merg perfect.

Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here