Alexia Talavutis este originara din Costanta si a cochetat inca de la o varsta frageda cu televiziunea, apoi a participat la nenumarate festivaluri nationale si internationale. Timbrul sau vocal inconfundabil au adus-o alaturi de la “Lala Band”.

Este o fata foarte talentata, pe langa vocea sa inconfundabila, aceasta este si dansatoare, prezentatoare de emisiuni radio, dar si actrita. A interpretat rolul personajului feminin Monica Bora din cunoscut serial difuzat de postul de televiziune ProTv, “Pariu cu viata”, ea fiind cea mai buna prietene a Sarei Nastase, interpretata de Sore Mihalache.

Este casatorita cu regizorul Alex Fotea, iar nunta au facut-o pe malul marii, avand in vedere originile cantaretei. Cea mai mare pasiune a sa este muzica, asa ca nu a renuntat niciodata la acest vis.

Ea a lasansat cea mai noua piesa a ei, cel de-al doilea single si se numeste “Aromata”, fiind vorba despre o declaratie de dragoste universala, in care se regaseste toata lumea.

Singleul a fost produs in studiourile MattMan Music in colaborare cu Matteo, Diana si Jonny:

“Intotdeauna am crezut ca nu ai nevoie de conditii ca sa iubesti. Asta am vrut sa le spun oamenilor cu piesa asta: e minunat sa fim indragostiti si e extraordinar sa iubim pur si simplu, fara limite, fara restrictii, fara conditii. Asta e si motivul pentru care am ales sa ma joc cu numele si pronuntia piesei – pentru ca iubirea poate fi oricum si oriunde, in functie de noi si de perceptia noastra.

Am simtit ca piesa asta merge la fix cu dansul pentru ca dansul e cea mai eliberatoare forma de bucurie. Si cum sa canti despre iubire daca nu dansand? Am descoperit dansul cand eram foarte mica, am mers la tot soiul de concursuri, am crescut si m-am descoperit intr-o foarte mare masura prin dans.

Dansez in fiecare zi, aleg oricand dansul in loc de sala si simt ca-mi da mai multa energie, e ceva ce vine din mine.

Asa ca filmarile au mers usor si repede, am ales sa lucrez cu San, pentru ca a intrat imediat in mood-ul meu. Singurul care a avut o problema cu el a fost motanul meu, Miu. Cand dansez acasa, imi tine mereu companie, asa ca am decis sa-l iau cu mine si la clip.

A fost la prima lui filmare si nu intelegea de ce San il tot urmarea peste tot cu o camera mare. Dar totul a iesit conform scriptului, in cele din urma.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here