Anda Adam este o cunoscuta interpreta de muzica pop dance din Romania. Este prezenta pe scena muzicala din Romania de la o varsta foarte frageda si a fost o prezenta constanta in topurile muzicale. Aceasta a fost surprinsa recent fara pic de machiaj si pare greu de recunoscut, fata de imaginea perfecta pe care o afiseaza pe retelele de socializare.

In varsta de 38 de ani, Anda Adam si-a facut debutul in industria muzicala din Romania alaturi de trupa R.A.C.L.A. in anul 1999, iar de atunci este o prezenta constant in lumina reflectoarelor fie ca este vorba despre o piesa noua pe care o lanseaza, participa la o emisiune de tip reality sau evenimente mondene.

Este casatorita cu Sorin Andrei Nicolescu si au impreuna o fetita, Evelin, care este ce amai mare comoara a lor. Anda Adam a fost ceruta de nevasta dupa doar o luna de relatie, acceptand pe loc, iar nunta a fost ca-n povesti, pe malul lacului Snagov.

Este o persoana foarte ocupata, are foarte multe concerte si este mereu pe drumuri intre job-ul sau si Evelin, caci se ocupa personal de cresterea si educatia micutei. Ea este insa si foarte atenta la felul in care arata, mai ales prin prisma faptului ca este persoana publica si incearca de fiecare data sa se incadreze in tendintele actuale.

Ea merge constant la sala de sport si este foarte atenta la alimentatia sa dorindu-si sa arate perfect. Insa blonda a fost surprinsa fara machiaj, iar stilul de viata haotic si oboseala acumulata de-a lungul anilor si-au spus cuvantul asupra tenului vedetei, care are riduri si cearcane, departe de imaginea cu care ne-a obisnuit pe retelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here