Brigitte Nastase si iubitul sau, Florin Pastrama au decis ca este momentul sa isi oficializeze iubirea. Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare de la emisiunea Ferma si au reusit sa ramana impreuna si dupa incheierea show-ului. Ei au deja planuri serioase de viitor, asadar au decis sa faca si un pas mare inainte, si anume casatoria civila.

Desi gurile rele sustineau ca relatia lui Florin cu Brigitte se va incheita o data cu incheierea emisiunii Ferma, iata ca cei doi au demonstrat contrariul. Ba mai mult, ei nu au stat prea mult pe ganduri si au transformat promisiunile facute pe parcursul emisiunii in realitate, in fata altarului. Mirele, Florin Pastrama, a fost surprins de catre fotoreporterii Click cand plecade acasa catre primaria Orasului Voluntari la bordul masinii brunetei. Imbracat in camasa alba, papion si sacou alb, Forin era aranat la patru ace asa cum impune evenimentul.

Desi Brigitte si Pastrama isi tot faceau pe retelele sociale declaratii de dragoste si promiteau ca va urma o nunta, nimeni nu ii lua in serios. Cei doi si-au pus pirostriile luni, pe 28 mai iar vremea a fost prielnica pentru marele eveniment.

„Bineinteles ca ne casatorim. Am gasit ce cautam de 40 de ani, am gasit acum in Ferma. Inca isi cauta rochie de mireasa, e foarte pretentioasa. Mai jos de 10.000 de euro nici nu ma gandesc, nici nu se uită”, a spus el.

Intrebarea care este acum pe buzele tuturor este ce nume de familie vor alege cei doi soti? Oare de acum in colo va trebui sa ne adresam lor cu Brigitte Pastrama sau…Florin Nastase?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here