Mihai Traistariu are o cariera de peste 20 de ani in muzica si este foarte indragit de public. A castigat in acesti ani peste un milion de euro, dar i-a investit in diverse afaceri.

A avut o firma de taxi in Constanta, un magazin alimentar si un salon de cosmetica, dar a renuntat la toate. Acum, vrea sa isi deschida o brutarie si spera sa dea lovitura! Vara aceasta a fost prezent pe Litoral, la nunti, dar a mers si la cateva concerte in strainatate. Acum tot timpul sau si-l dedica emisiunii “Te cunosc de undeva” si este extrem de incantat:

“Sunt fericit ca am am prins acest contract, de mult timp voiam sa particip. Eu locuiesc in Constanta, dar, pe parcursul filmarilor pentru Antena 1 voi sta la un hotel din Bucuresti.”

In paralel cu filmarile pentru noua emisiune si cariera sa artistica, interpretul vrea sa isi deschida o noua afacere:

“Vreau sa accesez fonduri europene si ma gandesc sa deschid o brutarie, unde sa fac produse de panificatie. Am zis sa nu apelez la rude, pentru ca nu faci afaceri cu rudele, si nici la prieteni. Asa cum spunea si Ion Tiriac, trebuie sa faci afaceri cu oameni pe care nu-i cunosti, cu cei care nu ai o prietenie foarte apropiata. Am multe planuri, insa momentan am filmarile pentru “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 si concerte.”

Mihai Traistariu si-a anuntat fanii, prin intermediul retelelor de socializare, ca anul viitor, in luna martie, se implinesc 20 de ani de la infiintarea trupei Valahia. Pentru a sarbatori acest lucru, organizeaza un concert la Sala Palatului, iar cele 4.000 de bilete vor fi puse curand in va

nzare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here