Fiica celei mai batrane mame din Romania, Eliza Iliescu, se transforma in domnisoara si incepe sa aiba capricii si preferinte. Este un copil foarte cuminte, dupa cum mama ei a declarat in nenumarate randuri. Adrianei Iliescu nu i-a fost usor sa isi creasca singura fetita din pensia sa, dar mereu s-a descurcat si i-a asigurat un trai decent Elizei. 

Atunci cand s-a hotarat ca isi doreste sa aiba un copil, Adriana Iliescu a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si vedea visul implinit. Astfel, in luna ianuarie a anului 2005 aceasta a nascut si tot atunci a intrat in Cartea Recordurilor drept “Cea mai batrana mama care a dat nastere unui copil”.

Fara foarte mare ajutor financiar, pensia sa nu este una substantiala, aceasta a continuat sa munceasca si dupa ce s-a pensionat, pentru a-i putea oferi fiicei sale un trai decent. Intre timp, ea a declarat ca ii va lasa fiicei sale mostenire doua apartament, pentru a fi sigura ca are un punct de plecare in viata si nu ramane pe drumuri.

Eliza a fost o eleva constiincioasa, iar acest lucru i-a adus numai beneficii. A participat la nenumarate concursuri scolare si a beneficiat si de burse de merit. Astfel a reusit sa castige primii sai bani. Iar prima data a vrut sa isi achizitioneze telefonul mult dorit: “Pentru distinctiile primite la concursuri si olimpiade a luat bursa de excelenta. A primit si un premiu in bani, in valoare de 1.000 de lei. A vrut sa-si cumpere un telefon mobil modern, din acela peste care se trage cu degetul pe ecran. Am lasat-o! Nu am certat-o nici cand “l-a invatat sa inoate”, am lasat-o sa-si ia altul. Asta a fost singurul ei capriciu, in rest nu are fite, nici toane.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here