Sandra Izbasa este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din Romania. Cu o cariera inaltatoare, in prezent este antrenoarea unei grupe de fetite care isi doresc sa ajunga cel putin la succesul inregistrat de ea, la clubul sportiv Steaua.

Gimnasta in varsta de 28 de ani isi aminteste cu drag despre sarbatorile de iarna de cand era mica. Inca de atunci ii placea sa petreaca inconjurata de cat mai multa lume si era o mare bucurie faptul ca se afla in sanul familiei. Anul aceasta a povestit ca trisat putin si la inceputul decembrie le-a facut o surpiza parintilor sai, invitandu-i intr-o vacanta de vis in Viena, cunoscutul oras pentru decoratiuni de exceptie in preajma Craciunului.

Are o placere deosebita de a face cadouri celor dragi, cat mai persoanale. Incearca mereu sa ii surprinda, iar fericirea de pe chipul lor atunci cand isi desfac cadourile ii aduce implinire si bucurie. Este o persoana pozitiva, iar acest lucru se observa foarte mult la ea. Acum este o femeie foarte frumoasa, insa, povesteste amuzata ca atunci cand era mica era mult mai baietoasa:

“De fiecare data primeam cadouri de la Mos Craciun. Ii scriam si Mosului care era atent la toate detaliile si venea in fiecare an. Mi se îndeplineau toate dorintele. Cand eram mica, eram mai mult cu masinutele pentru baieti, decat cu papusile. Chiar imi doream sa primesc masinute. Ha, ha, ha! Dar mereu primeam ceea ce-mi doream. Pana la urma mi-am dat seama ca nu cadourile sunt cele mai importante, ci oamenii pe care-i ai langa tine! Cel mai frumos cadou e cand ii ai pe cei dragi aproape, sanatosi si bucurosi. Toate cadourile sunt de suflet si eram foarte fericita cand primeam cadouri de la Mos Craciun.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here