Mihaela Radulescu a fost extrem de nervoasa pe retelele sociale, dupa ce una dintre fanele ei i-a cerut… bani. Vedeta s-a enervat foarte tare si a raspuns intr-un mod extrem de acid pe pagina contul sau de Instagram. Noua prezentatoare a emisiunii “Ferma” a fost foarte suparata pe admiratoarea ei si a tinut sa ii raspunda in cel mai dur mod.

Mihaela Radulescu a fost calcata pe nervi pe retelele sociale de catre o femeie care, in repetate randuri, i-a cerut bani pretinzand ca are foarte mare nevoie de bani pentru a trai. Satula sa mai primeasca astfel de cerinte de la fanii ei, Mihaela i-a scris un mesaj acelei persoane spunandu-i sa se opreasca din a cere bani de la persoanele publice.

“V-am transmis mesaj si pe site-ul dumneavoastra. Nu pacalesc pe nimeni. Chiar am foarte mare nevoie. Multumesc”, a scris admiratoarea Mihaelei la o poza postat de vedeta.

Mihaela Radulescu nu a fost deloc incantata de faptul ca femeia i-a cerut bani fara a avea vreo cauza pertinenta si i-a raspuns intr-un mod foarte direct.

“Va rog pentru ultima data sa va opriti sau va blochez. Nu mai cereti bani pe retelele sociale, nu e nimeni atat de prost incat sa creada tot ce povestesc cei ca dumneavoastra. Imi pare rau, dar nici eu si nici alta persoana publica nu suntem solutia de care aveti nevoie”, a comentat Mihaela.

Mihaela Radulescu este noua prezentatoare a emisiunii “Ferma”, in locul Monicai Barladeanu. Atunci cand a aflat ca urmeaza sa modereze aceasta emisiune, Mihaela a pus la punct multe detalii ce tin de esteticul ei, astfel ca, si-a realizat o echipa speciala de stilisti care vor merge cu ea la filmari.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here