Andreea Mantea s-a intors in Romania doar pentru perioada sarbatorilor de iarna, iar mai apoi s-a intors la Istambul pentru a filma emisiunea “Puterea Dragostei”. Ea nu s-a intors insa cu mainile goale de acasa in Turcia.

Prezentatoarea TV a petrecut clipe frumoase de sarbatori alaturi de familia sa si s-a delectat cu minunatele preparate traditionale de sarbatori. Insa, dupa minivacanta pe care a avut-o de Craciun si de revelion, bruneta s-a intors in Istambul pentru a finaliza emisiunea “Puterea Dragostei” pe care o prezinta.

Ea a dezvaluit recent, in cadrul Teo Show ce si-a luat in bagaje atunci cand a plecat dupa sarbatorile de iarna din Romania inapoi in Istambul. Ea a declarat ca in bagaje s-a intors cu… malai, iar acest lucru deoarece ii place foarte mult mamaliga. Pe langa aceasta a adaugat si carne de porc, gaini hustoase de tara, sunculita, pastrama si a umplut frigiderul cu acestea pentru toata perioada pe care urmeaza sa o mai stea in Istambul. A plecat din Istambul cu bagajele goale pentru a avea mai mut loc, iar cans s-a intors a facut-o cu toate pline ochi.

„Am venit acasa de Sarbatori si ce credeti ca am facut? In bagaje m-am intors cu malai, pentru ca imi place mult mamaliga, carne de porc, gaini de tara, sunculita, pastrama, am umplut frigiderul! Ce era sa fac, sa ma uit si sa mor de pofta? Am plecat cu bagajele goale si m-am intors cu ele pline cu de toate!”, a declarat Andreea Mantea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here