Pe gardul impozant din marmura alba al lui Ilie Nastase, cineva a scris o intreaga petitie, mesaj ce l-a convins insa pe celebrul tenismen ca opera de arta ii apartine probabil unui nebun. In pomelnicul intins pe patru placi de marmura, barbatul povesteste ca i se doreste moartea intr-un dosar cu implicatii la nivel inalt si ca a fugit in Marea Britanie.

Desi locuieste intr-o zina selecta a Caputalei, in Dorobanti, Ilie Nastase este obisnuit cu diversii indivizi care ii vandalizeaza gardul peste noapte. Mesajele acestora nu il deranjeaza, insa are o problema ca sunt scrise cu o carioca permanenta si sunt aproape imposibil de curatat de pe placile de marmura.

Marele tenismen a incercat sa acopere marmura cu vopsea lavabila, insa albul imaculat l-a provocat pe individ sa scrie din nou. La numarul de telefon lasat pe zid raspunde o femeie care pare sa nu aiba nicio legatura cu incidentul. In cele din urma, tenismenul a cedat si a lasat gardul asa cum se afla si in ziua deazi: plin de tot felul de mesaje din care se mai inteleg doar franturi.

Sportivul este fericit insa ca individul s-a oprit aici si nu a continuat sa mazgaleasca tot gardul. “Nu stiu cine a scris, probabil este opera vreunui nebun. Nu e prima data cand face asta. Am incercat sa curat mesajele de pe gard, doar ca nu se curata. Oricum, nu ma deranjeaza! Vad insa ca nu a mai venit, probabil o fi plecat din tara”, a declarat Ilie Nastase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here