Pe data de 15 ianuarie, Andreea Balan si-a serbat sotul. Actorul George Burcea a implinit frumoasa varsta de 31 de ani chiar de ziua poetului Mihai Eminescu, iar iubita lui l-a surprins cu un tort de exceptie.

Andreea Balan a cumandat un tort special pentru ziua de nastere a sotuui ei, George Burcea, care pe data de 15 ianuarie a implinit 31 de ani. “La multi ani, George Burcea! Toate dorintele sa ti se indeplineasca, sa fii sanatos si iubitor ca pana acum!”, a scris Andreea pe contul ei de Facebook, in dreptul unei imagini cu sotul ei, George si tortul spectaculos in forma de rola de film.

Intr-o postare anterioara, artista a publicat mai multe imagini cu fetita lor. “Azi este ziua lui tati, George Burcea si il aplaudam pentru toate rolurile pe care le-a interpretat si pentru cel mai importat rol, acela de tatic! Il iubim si ii multumim ca ne face fericite!”, a scris Andreea Balan.

Andreea a povestit recent cum l-a cunoscut pe barbatul care avea sa ii devina sot in primavara anului 2017. Cei doi au inceput cu o relatie strict profesionala, dar lucrurile au evoluat rapid, iar Andreea a renuntat la Michael, barbatul cu care incerca sa isi repare viata dupa despartirea de Keo, pentru a fi cu George. “L-am ales la un casting, aveam nevoie de un barbat frumos pentru un videoclip, am cetrut la o agentie poze si l-am ales pe el. Mi s-a parut ca se potriveste. Mi s-a parut sincer si linistit. Aveam nevoie de cineva care sa-mi ofere liniste acasa”, a povestit Andreea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here