Mirela Banias a devenit cunoscut in urma participarii la cunoscuta emisiune difuzata de pistul de televiziune Antena 1, “Insula Iubirii”. A decis sa participe impreuna cu iubitul ei de la acea vreme pentru a-si testa relatia.

Mirela a plecat increzatoare in Thailanda, insa lucrurile nu au stat asa cum s-a asteptat. Iubitul ei a dezamagit-o enorm, afland ca este acolo doar pentru publicitate. Cand Ionut si-a atins scopul si a primit propunerea de a deveni ispita, a acceptat fara sa stea pe ganduri. Fara sa aiba o urma dde remuscare, a renuntat la relatia pe care o avea cu bruneta si a ramas in continuare in Thailanda pentru filmarea noului sezon.

Mirela a trecut printr-o trauma la acel moment, fiind nevoita sa se intoarca singura in Romania. Cand s-a vazut singura acasa si-a dat seama ca trebuie sa isi reorganizeze viata si sa o ia de la capat.

A avut familia aproape, dar si numerosi prieteni, asa a ajuns sa il cunoasca pe actualul sau iubit, Florin Tecar, un important om de afaceri, potent financiar. Cei doi sunt impreuna de cateva luni, dar deja se gandesc la nunta si vor sa isi intemeieze o familie.

S-au mutat impreuna, iar lucrurile pareau sa mearga din ce in ce mai bine, mai ales cand Mirela a aflat ca este insarcinata. La acel moment inca nu stia daca va putea tine sarcina, avand in vedere ca fusese bolnava si a urmat un tratament cu antibiotic, insa spera.

Din nefericire, in urma cu cateva zile aceasta a primit o veste trista: “In week-end am pierdut sarcina. Acum sunt sub tratament.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here