Raluca Pastrama este casatorita cu Pepe din anul 2014 si traiesc o frumoasa poveste de dragoste! Cei doi au impreuna doua fetite minunate, Rosa si Maria. Sunt foarte preocupati de cresterea fetelor, iar din acest motiv Raluca si-a deschis o gradinita privata.

Cantaretul marturiseste cu fiecare ocazie ca relatia pe care o are cu sotia sa este ceea ce si-a dorit dintotdeauna si este extrem de fericit cu alegerea pe care a facut-o. Cei doi sunt impreuna de 7 ani jumatate si simt ca se completeaza reciproc. Desi Pepe isi doreste si cel de-al treilea copil, sotia sa l-a rugat sa astepte o perioada, pentru ca vrea sa se bucure si ea de viata.

Cele doua fete au activitati care le ocupa foarte mult timpul si sunt menite in a le dezvolta personalitate si abilitatile, frecventand cursuri de teatru, dans si muzica. Desi Raluca le dedica tot timpul ei, aceasta incearca sa aiba grija si de ea si sa nu se neglijeze.

De data aceasta, decizia pe care a luat-o a surprins persoanele din jurul sau. Schimbarea de look fiind surprinzatoare, mai ales ca toata lumea o cunoaste pe Raluca cu parul lung de ani buni, iar pana acum refuza cu desavarsire sa se tunda.

Bruneta a incarcat o fotografie pe retelele de socializare, cu noul sau look. Acum are o tunsoare de tip bob lung, pastrandu-si vechea culoare a parului!

“Tunsoare noua. 26.02.2019”, este mesajul care insoteste fotografia.

Reactiile prietenilor virtuali nu au intarziat sa apara: “Iti sta foarte frumos! Sa-ti fie de bine! / Ne place, place, place / Superba! / Arati minunat, Raluca! / Esti de vis! / Super.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here