Andreea Marin a sustinut joi seara un seminar alaturi de antrenori si nutritionisti despre cum sa dai restart organismului, indiferent de varsta. Cu aceasta ocazie, Zana a povestit despre noua sa viata alaturi de iubitul ei consul, care de ceva vreme s-a mutat definitiv in Romania.

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu au facut mai bine de doi ani naveta, intrucat la acea vreme el era consulul Romaniei in Libia si locuia in Africa. Cei doi obisnuiau sa se vada la cateva saptamani, acea perioada fiind plina de minivacante. Intre timp, familia s-a reunit, iar relatia, desi una la distanta, a trecut proba timpului.

„Acum e o vacanta continua. Traim impreuna si ne construim o viata impreuna si e tare frumos. Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca vreau sa pastrez intimitatea noastra, dar, pe de alta parte, a meritat asteptarea. Construim si fizic si construim o viata impreuna”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Atat Andreea, cat si Adrian sunt mari iubitori de animale si fiecare detine cate un caine. La putin timp dupa debutul relatiei lor, cele doua patrupede s-au cunoscut, s-au imprietenit si au acceptat rapid pe celalalt stapan.

„Unul este al lui Adrian, Rocky, si unul este al meu, pitica aceea, Lady. Asa ca s-au impacat de la inceput, cand Lady, mica, asa cum e ea, era mai mare decat el ca gabarit. Era puiuț cand a intrat in familia noastra si acum bineinteles lucrurile stau invers, dar cat e el de mare, cainele lup o simte tot ca pe o mamica pe Lady a noastra si sunt tare dulci, sunt prieteni si cu pisicile, avem si pasarele, avem si pestisori si o veverita, deci este o gospodarie serioasa. O vreme, Rocky a fost si in Africa, acolo unde statea Adrian”, a precizat ea.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here