Mastile de la revelioanele Antenei 1 au avut un mare succes, asa ca Dan Negru are acum o noua emisiune Scena misterelor, iar in prima editie Andreea Marin a fost costumata in personajul din filmul Alien. Vedeta a stat pentru acest rol mai bine de 3 ore la machiaj, iar rezultatul final a surprins pe toata lumea. Andreea Radulescu, specialista in machiaj de film si scolita la Hollywood, a transformat-o pe Zana in extraterestru.

Aparitia mastii Alien sub care s-a ascuns Andreea Marin le-a lasat cu gura cascata pe vedetele din cele doua tabere. Au fost la fel de uimite si cand au aflat cine se afla de fapt in spatele personajului. Ajutor de masca a fost Paula Chirila. Pentru perosnajul ei, Andreea MArin a stat mai bine de 3 ore la machiaj.

Masca Andreei a fost extrem de dificil de purtat deoarece avea urechile acoperite si spatiul prin care putea sa respire foarte mic. Cu toate acestea, Andreea Marin a reziatat eroic iar experienta i s-a parut una cu adevarat impreionanta. Artista a fost atat de incantata de transformare, incat s-a si fotografiat pe scaunul de machiaj in timpul etapelor de transformare si a postat pe pagina ei de socializare. Prima etapa a constat in acoperirea fetei si parului cu materiale care sa permita aplicarea mastii, dar si indepartarea usoara a ei. Apoi au fost aplicate masca si machiajul.

Responsabila de felul in care arata mastile vedetelor este ploiesteanca Andreea Radulescu (26 de ani), omul de baza in emisiunea lui Dan Negru. Tanara a fost scolita in machiaj de film la Hollywood si are propriul salon de machiaj in orasul natal. Pentru emisiunile de la Antena 1, dar si pentru propria afacere, Andreea Radulescu isi procura absolut toate materialele din America. In acest fel, calitatea mastilor e aceeasi ca in productiile americane de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here