S-a terminat cel de-al optulea sezon al concursului de talente “Vocea Romaniei”, difuzat de postul de televiziune Pro TV. Finala a fost una de exceptie, dar si controversata, iar fiecare jurat si-a dorit foarte mult sa castige acest titlu. PEntru a doua oara consecutiv, Smiley si-a adjudecat titlul de cel mai bun antrenor, pentru ca si-a consiliat “elevul” foarte bine.

Dupa momente tensionate si pline de emotie, Bogdan Ioana a fost cel care a plecat acasa cu marele premiu, in valoare de 100.000 de euro. Acesta a fost foarte emotionat dupa ce a aflat ca este castigator si tot ce a reusit sa spuna a fost un “multumesc” cu vocea tremuranda.

Insa cand vine vorba despre sume colosale, nici juratii nu sunt departe de acestea. Salariile pe care le incaseaza de pe urma acestui show sunt colosale. Conform celor mai noi informatii aparute in presa, suma pe care o incaseaza Andra pentru fiecare luna a show-ului este de aproximativ 10.000 de euro. Sezonul a inceput pe data de 7 septembrie si s-a incheiat in urma cu 3 zile. Insa Andra incaseaza o suma similara si pentru emisiune “Vocea Romaniei Junior”, dar si pentru “Romanii au talent”. Ceea ce inseamna ca sumele pe care le incaseaza au cel putin 5 zerouri in coada.

Nici Smiley nu este departe de Andra, care pentru “Vocea Romaniei” si “Romanii au talent” incaseaza 150.000 de euro pe fiecare an.

Conform declaratiilor sale, Tudor Chirila incaseaza pentru fiecare sezon al concursului de talente 50.000 de euro. Irina Rimes este singura care a tinut acest secret si nu isi doreste ca lumea sa stie cat incaseaza. Insa, daca ar fi sa judecam dupa sumele pe care le incaseaza colegii ei, cu siguranta si ea incaseaza sume cu cel putin 4 zerouri in coada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here