Una dintre cele mai neasteptate decizii luate de un concurent la concursul difuzat de televiziunea Kanal D, “Exatlon”, a fost cea a finalistului Alin Andronic. In marea finala a luat decizia de a abandona, iar castigatoarea a fost Beatrice Olaru.

A luat decizia de a se retrage chiar sub ochii colegilor sai, carora nu le venea sa creada. Chiar si adversarii din timpul concursului l-au incurajat sa continue cursa, insa acesta a avut o iesire nervoasa, avand in vedere situatia in care se afla: “Nu are rost sa imi rup picioarele, ma retrag!”

Dupa primele probe, Betty era vizibil epuizata, insa incerca sa nu renunte si sa duca probele pana la capat. Cand scorul la general era deja 1-0, iar in cea de-a doua confruntare acestia erau la egalitate, 2-2, si vazand ca a scos un timp foarte bun, a luat cea mai controversata decizie din istoria show-ului: a abandonat in finala. Aceasta a fost bazata si pe fondul accidentarii pe care a suferit-o, mai ales ca medicii i-au interzis sa mai concureze.

In urma cu cateva zile, acesta a fost consultat de catre echipa de medici, iar erzultatul nu a fost favorabil: “Acum m-am intors de la medic. Leziunea inca exista. Am o leziune pe fasce si pe musculatura. Din pacate, am nevoie de 10 zile de recuperare. Asa ca am decis pe propria raspundere sa joc. Nu face diferenta daca mai astept. Leziunea nu se vindeca atat de repede.”

A ramas in concurs pe propria semnatura, insa nu a reusit sa duca si ultima proba la sfarsit. Cu un mare regret in suflet, acesta i-a spus adversarei sale: “Gata, Betty! Eu am terminat, hai acasa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here