Mirela Elena Banias a devenit cunoscuta in urma participarii la cunoscutul show de televiziune “Insula Iubirii”. Aceasta a participat, impreuna cu iubitul sau de la acel moment, Ionut Gojman, dorin sa isi testeze iubirea. Insa barbatul a venit acolo doar pentru publicitate, nu pentru a-i demonstra ceva iubitei sale.

Cuplul a starnit o serie de controverse, multi vanzand-o pe Mirela o femeie puternica si asumata, care in ultimul episod a dat dovada de slabiciune. In apararea sa au sarit Nicoleta, concurenta din sezonul 3, dar si ispita Mircea, care i-a fost alaturi pe durata sederii in Thailanda. Pe moment a fost criticata de toate persoanele care au apreciat-o pe durata difuzarii emisiunii, insa lucrurile pareau ca se calmeaza dupa ce ea si-a expus motivele pentru care a incercat sa isi reia relatia cu Ionut.

Fanii sai au inteles acest lucru si au revenit la sentimente mai bune. Insa problemele parca nu se mai termina pentru ea. O persoana i-a copiat fotografiile de pe retelele de socializare, si-a creat un cont fals pe Facebook si a vorbit in numele ei. Discutiile in care parea ca Mirela isi jigneste fostii colegi au ajuns si la ea, moment in care s-a hotarat sa ia atitudine:

“Dragii mei, in special cei care sunteti afectati de aceast lucru: contul de pe care tot apar discutii negative din partea mea, cum ca m-am casatorit cu Gojman, cum ca m-am saturat de Mircea etc., nu sunt conversatii purtate de pe contul meu!!

Exista un cont fals care incearca foarte tare sa ma denigreze, si din ce vad la Nicoleta, a reusit. Eu am o banuiala despre cine ar fi, insa fara alte certuri, as vrea doar sa ma ajutati sa ii dam report sa il inchidem! (eu nu gasesc linkul pt ca sunt blocata)

Nicoleta, Mircea si toti cei implicati, credeti-ma pe cuvant ca nu am zis eu acele cuvinte, si nu le-as zice niciodata 🙂 Mircea a fost si este un om de baza in viața mea.
(o sa depun azi o plangere la investigare fraude informatice pentru a verifica pe partea informatica de unde s-a deschis acest cont).”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here