Sunt cunoscuti drept unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi s-au cunoscut la un concert pe care il sustinea Dinu Maxer, iar de atunci sunt de nedespartit! Intre timp s-a apucat si Deea de cantat, cei doi facand echipa si pe scena.

Recent, cei doi au implinit 10 ani de la cununia religioasa si au decis sa isi reinnoiasca juramintele, mai ales ca Deea isi dorea foarte mult sa isi schimbe verighetele pentru ca ea o pierduse pe a ei in urma cu un an. Au dat o petrecere fastuoasa, la un restaurant de lux, iar de organizare s-a ocupat buna lor prietena, Oana Roman. S-au distrat alaturi de peste 100 de persoane si mereu au sustinut mereu ca se iubesc ca la inceput si se gandesc serios la cel de-al doilea copil.

Cei doi ar starni invidia multora datorita impresiei pe care o lasa despre relatia lor, insa Deea a dat din casa.

Intr-o aparitie recenta la o emisiune televizata, Deea Maxer a surpins cu declaratia pe care a facut-o. Este cunoscuta, intr-adevar, drept o persoana sincera, care mereu spune ceea ce gandeste. Insa de aceasta data a cam exagerat. Aceasta nu s-ar da inlaturi de la a semna actele de divort daca acest lucru i-ar aduce mai multa notorietate si aparitii televizate:

“Tot glumesc cu Dinu si ii zic, ce ar fi sa bagam noi divorț, sa ne anuntam inainte parintii sa nu faca infarct acasa, divortam, poate o sa am si eu emisiunea mea, tu la alta emisiune pe un alt post de TV, facem cariera, bani, apoi ne impacam.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here