Betty Stoian si Catalin Visanescu au devenit parinti pe data de 1 octombrie. Bruneta a nascut chiar de ziua tatalui ei, facandu-i cel mai frumos cadou. Micutul, Matthias Stefan, a primit nota 10 la nastere, avand o greutate de 3,200 de kilograme si 51 de centimetri lungime.

Primul copil al fericitului cuplu a venit pe lume perfect sanatos si cei doi se bucura de toate clipele pe care le petrec alaturi de el. Insa, la 2 luni de la nastere, Betty a gasit puterea de a recunoaste ca si ea a fost afectata de depresia postnatala! Acest lucru nu se vedea din fotografiile pe care cei doi le incarcau pe retelele de socializare si nu a lasat niciodata de inteles acest lucru din declaratiile ei.

Din fericire, bruneta a gasit puterea de a trece cu bine peste acest moment. A avut familia alaturi de ea, mama lui Catalin si matusa ei i-au fost alaturi neconditionat si au ajutat-o cu tot ce a fost nevoie in cresterea micutului.

Betty le incurajeaza pe toate femeile sa vada tot ce este mai bun in ele si sa isi gaseasca o motivatie. Ea a reusit sa treaca peste drepresie mergand la sala, dar si incarcandu-se cu ganduri pozitive mereu:

“Am o viata frumoasa si linistita, in primul rand. Pentru mine asta conteaza, sa fiu linistita. Daca sunt agitata, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus sa fiu mult mai calma, mult mai pozitiva, pentru ca asta conteaza si asa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Asa a fost sa fie. Am avut o mica depresie. Dupa ce am nascut, am incercat sa fiu foarte linistita pentru ca daca gandesti mai multe capete, sa zic asa, nu e bine.

Intri in depresie fara sa vrei. O femeie cand incepe sa-si schimbe corpul dupa nastere, vine acea depresie. Am incercat sa fiu cu capul pe umeri si nu intru in asa ceva, de asta m-am si apucat de sala.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here